Termenii de utilizare ai site-ului

  • Site-ul nu poate fi considerat si nu este responsabil pentru posibilele prejudicii care pot interveni prin aplicarea inexacta a informatiilor puse la dispozitie. De asemenea, nu garantam ca nu pot aparea si anumite erori de documentare sau de scriere, care pot schimba sensul mai multor paragrafe, situatie in care continutul pus la dispozitie trebuie utilizat doar cu scop informativ.
  • Cel care viziteaza masinadefacutpaine.ro se presupune ca a acceptat tacit termenii si conditiile prin continuarea navigarii pe site, neputand fi invocata necunoasterea acestora. In cazul in care nu este de acord, intervine obligatia sa de a parasi cat mai repede site-ul si de a nu se putea folosi de informatiile oferite.
  • Link-urile de afiliere reprezinta unica modalitate utilizata pentru a obtine castig care sa permita acoperirea cheltuielilor de intretinere a site-ului. Asadar, daca considerati ca informatiile oferite sunt unele care v-au ajutat, puteti rasplati munca care a stat la baza acestora prin achizitionarea produselor respective dand click pe unul dintre link-urile de afiliere plasate in corpul articolelor.
  • Astfel incat vizitatorul sa aiba parte de o experienta de utilizare cat mai placuta a serviciului pus la dispozitie utilizam cookie-urile pentru a colecta anumite informatii care sa ne ajute in acest sens. Informatiile colectate sunt unele anonime si nu ne permit identificarea persoanelor care ne acceseaza site-ul, fiind respectata legislatia in vigoare privind utilizarea datelor cu caracter personal.